Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Haarkleur trends | Haartrends winter 2021. Drie top haartrends die je moet kennen!

Haartrends winter 2021. Drie top haartrends die je moet kennen!

Een nieuw seizoen, nieuwe haarstijlen. De haartrends voor herfst winter 2021 2022 zijn enerzijds wild en woest, anders klassiek op een vernieuwende manier.

Haartrends winter 2021. Drie top haartrends die je moet kennen!
Haartrends winter 2021. Drie top haartrends die je moet kennen! Foto: Charlotte Mesman

De haartrends voor herfst winter 2021 2022 zou je kunnen samenvatten als ‘We hebben het allemaal al gezien maar doen het nu net even anders‘. Opvallend genoeg komt de meeste haarinspiratie uit de jaren ’90 en ’00 (zie ook Y2K fashion). Zo is het laagjeskapsel van Jennifer Aniston alias Rachel uit Friends op dit moment een regelrechte hype (maar dan natuurlijk net weer even anders). Dit zijn de hotste haartrends voor het nieuwe seizoen.

Drie top haartrends die je moet kennen!

#1 Wild en woest (shags, wolf cuts, matjes, airy bob kapsels)

Haartrends herfst winter 2020 2021. Kapsel met mullet
Haartrends winter 2021. Drie top haartrends die je moet kennen! Foto: Charlotte Mesman

Laagjes, laagjes, laagjes, texturen en structuren. Na jarenlang ons haar op één lengte te hebben gedragen, staan we er op eens helemaal anders tegenover. Beweging, volume, lengteverschillen, wild en woest. De haartrends voor herfst winter 2021 2022 zijn hippie, rock, punk, grunge met een eigentijdse twist. Weg met de tondeuse. Schaar en vakmanschap vieren hoogtij.

#2 Vlammend rood is dé haarkleur

Haarkleurtrends 2021. Statement kleuren. Rood haar.
Haarkleurtrends 2021. Statement kleuren. Rood haar. Model: Gigi Hadid. Photo: courtesy of Versace

Hebben we het te danken aan Gigi Hadid op de catwalk voor Versace of was het Anya Taylor-Joy uit The Queen’s Gambit? Het maakt ook niet uit. Feit is dat vlammend rode manen terug in beeld zijn. Wie durft?

#3 Grey blending versus natuurlijk grijs

Haarkleurtrends 2021. Natuurlijk grijs haar? Supercool!
Haarkleurtrends 2021. Natuurlijk grijs haar? Supercool! Foto: Sarah Harris

Grijs haar is hot. De Covid-epidemie deed hier een duit in het zakje. Stijliconen als Andy MacDowell, Salma Hayek, Gwyneth Paltrow, Prinses Caroline van Monaco en zelfs Jennifer Anisto showden hun ’true colors’.

Haartrends winter 2021. Drie top haartrends die je moet kennen!
Haartrends winter 2021. Drie top haartrends die je moet kennen!

Sexy and the City-sterren Sarah Jessica Parker en Cynthia Nixon deden er een extra schepje bovenop (nota bene, de late nineties zijn hot, hot, hot en hiermee zijn deze dames terug in beeld). Sarah Jessica zette de trend met een grijze aanzet die door een zandkleurige balayage heen schemert (grey bleding) en Cynthia showt haar eigen (maar verfraaide) grijze haren. We Love Love Love it!

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE