Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Kapselfoto's | Haarstyling trends 2021. Dit is het populairste kapsel van de influencers. Kopieer de look!

Haarstyling trends 2021. Dit is het populairste kapsel van de influencers. Kopieer de look!

Van alle haartrends voor 2021 is dit hippe kapsel meteen ook het gemakkelijkste kapsel dat je kunt bedenken! Maar pas op… niet alles wat hip is, is anti-aging!

Haarstyling trends 2021. Trend alert: de lage knot
Haarstyling trends 2021. Trend alert: de lage knot. Influencer Caro Dauro. Foto: Charlotte Mesman

Het leek wel of de VIPs en influencers tijdens de afgelopen Fashion Weeks het op een akkoordje hadden gegooid: van Caro Daur tot Leonie Hanne, van Frida Aasen tot Olivia Palermo, allemaal vertoonden ze zich met een lage paardenstaart of een knot laag in de nek. Dit soort kapsels zijn op dit moment het meest geliefd. En tegelijkertijd zijn ze ook heel gemakkelijk na te doen. Bekijk de kapselfoto’s maar eens. Er valt niet veel uit te leggen!

Haarstyling trends 2021. Trend alert: de lage knot
Haarstyling trends 2021. Trend alert: de lage knot. Influencer Leonie Hanne. Foto: Charlotte Mesman
Haarstyling zomer 2020. 3x Supercoole en gemakkelijke kapseltjes
Haarstyling trends 2021. Trend alert: de lage knot (of korte paardenstaart). Foto: Charlotte Mesman

Het meest populaire kapsel voor voorjaar 2021 is zo simpel dat een kind bij wijze van spreken de was kan doen. Je maakt een middenscheiding, vervolgens breng je je haar naar achteren en bind je je haar samen in een knot of lage paardenstaart. Als je voor een knot gaat, hoef je daar niet eens heel erg je best op te doen. Draai je paardenstaart rond tot een knot en bind die vast met nog eens een elastiekje. Voilà!

Haarstyling trends 2021. Trend alert: de lage knot
Haarstyling trends 2021. Trend alert: de lage knot. Model Frida Aasen. Foto: Charlotte Mesman

Hoe eenvoudig deze hair look is, de impact is groot, en dat weten de influencers. Neergaande haarlijnen en haar in je nek ogen ultrachic en elegant. Bedenk wel dat dit bepaald geen anti-aging kapsel is.

Tip: voor een jongere en energiekere look kun je je haar beter wat hoger op je hoofd vastbinden en voor opwaartse bewegingen gaan.

Haarstyling trends 2021. Trend alert: de lage knot
Haarstyling trends 2021. Trend alert: de lage knot. Influencer Caro Dauro. Foto: Charlotte Mesman

Zoals altijd geldt: speel met contrasten! In de praktijk en in ‘anti-aging taal’ betekent dit: een hoge paardenstaart voor oma en een laag knotje voor (klein)dochter. Zo is het maar net!

Bekijk de kapselfoto’s en kijk of deze kapseltrend voor 2021 iets voor je is.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE