Trendystyle.net | Gucci: concentratie van modetrends!

Gucci: concentratie van modetrends!

Als ik een modeshow fotografeer, dan ik je na afloop van de show niet echt …

Als ik een modeshow fotografeer, dan ik je na afloop van de show niet echt navertellen wat ik gezien heb omdat tijdens het shooten helemaal geconcentreerd ben op het vastleggen van modellen en outfits. Zo kan het gebeuren dat ik achteraf wel eens voor enorme verrassingen kom te staan! Dat was het geval met de wintershow van Gucci. De showfoto’s laten een schitterende collectie 2012 2013 zien. Het is een concentratie van modetrends die op een unieke manier bijeen zijn gebracht. Neem nu de outfit die Natasha Poly op deze foto’s showt. Je kunt er zo een vijftal trends voor de winter uithalen: de combinatie van heel donker blauw met zwart, de combinatie van mat en shiny, de geweldige comeback van zwart, de oversize vormen voor mantels, capes en blazers, de opvallende knopen, de hoge laarzen, de terugkeer van jacquard stoffen (zie de broek en de tas) én de gothische make-up look met stained besrode lippen. Vijf trends zei ik? Het zijn er misschien wél tien! Mooi of niet?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE