Trendystyle.net | The Blonde Potato | Doorstart in Hong Kong. Koffie in China!

Doorstart in Hong Kong. Koffie in China!

Oké, je kunt niet anders verwachten als je de dag na een zware tyfoon naar …

vlucht-hong-kong-tyfoon02 vlucht-hong-kong-tyfoon01Oké, je kunt niet anders verwachten als je de dag na een zware tyfoon naar Hong Kong vertrekt. Dan moet je vluchtschema wel in de war lopen. Afgelopen woensdag was de metropool HK gesloten vanwege de zwaarste tyfoon sinds tijden en op donderdag morgen vroeg vloog ik naar Hong Kong voor streetstyle shoots met outfits van Burberry, Michael Kors en Saint Laurent. Ha… ga zo’n reisje maar eens annuleren. Om kort te zijn: ik heb vanaf Suvarnabhumi International Airport in Bangkok tien uur in het vliegtuig gezeten. Eerst twee uur vertraging, toen de vlucht naar Hong Kong. In Hong Kong leek alles rustig maar vlak boven de grond begon het vliegtuig enorm te trillen en maakte de piloot een paar meters boven de piste een dramatische doorstart. Daarna cirkelden we lange tijd boven Hong Kong en Macau en uiteindelijk besliste de piloot om in Shenzhen te landden. In China dus, op 35 kilometer van Hong Kong. Daar hebben we urenlang in het vliegtuig gewacht. Niemand mocht eruit omdat we geen visa voor China hadden. Tegen de avond vlogen we in dikke wolken wederom richting Hong Kong, in de hoop dat de wind was afgenomen en de piloot het nu wel aandurfde. Onder loodgrijze wolken zag ik de enorme stad van Shenzhen liggen. We cirkelden bijna anderhalf uur en landden uiteindelijk veilig in Hong Kong waar geen zuchtje wind stond. Klaar voor Burberry & co.! Stay tuned. Kisses from Hong Kong!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE