Korte pony's, retro look. Waar is de schaar :-)?

haarstyling-ermanno-scervino02 haarstyling-ermanno-scervino03 haarstyling-ermanno-scervino04 haarstyling-ermanno-scervino05 haarstyling-ermanno-scervino06Sorry jongens, maar ik krijg al zin in de herfst en winter met al die mooie dingen die ons te wachten staan. De mode is te gek en ook de kapsels zijn supercool! Deze foto’s maakte ik backstage bij de Italiaanse ontwerper Ermanno Scervino in Milaan. Pony’s komen weer terug. Niet te lang en niet te vol. Heerlijk retro. Het leuke van de kapsels op deze foto’s is dat de meisjes allemaal lang haar hebben maar het ziet er kort uit. De pony’s zijn overigens nep. Maar je zou er toch zo eentje laten knippen! Ik wil in ieder geval :-)

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.