Trendystyle.net | Culinair | Doe mij maar een… fruit cocktail!

Doe mij maar een… fruit cocktail!

Nog steeds in Bangkok. En heet dat het hier is! Officieel zou het al moeten …

shake-02
Fruitcocktail van watermeloen, sinaasappelsap en ananas
shake-01
Fruitcocktail van sinaasappelsap, grapefruit en ananas

Nog steeds in Bangkok. En heet dat het hier is! Officieel zou het al moeten regenen, maar elke dag is het weer stralend weer. De temperaturen liggen tegen de 40 graden en de zonnestralen vallen loodrecht naar beneden zodat mijn lichaam niet eens een schaduw op de straat werpt. Kun je je het voorstellen?

De verleiding is groot om tijdens het pakken van een terrasje al vroeg aan een koel biertje of een fris wit wijntje te gaan. Maar ik heb er iets op gevonden. Ik ben helemaal aan de fruit shakes. Heerlijk verkoelend en nog gezond ook.

De rozerode shake is een mix van watermeloen, sinaasappelsap en ananas. Maar de gele shake met sinaasappelsap, grapefruit en ananas is mijn favoriet. Heerlijke vitamientjes! Wat gestampt ijs erbij en mijn hoofd is weer koel!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE