Trendystyle.net | The Blonde Potato | Temporary Asian art! Love it!

Temporary Asian art! Love it!

Hier wat snapshots van de hedendaagse Aziatische kunst die ik op de Asia Contemporary Art …

Kong Kong Temporary Art Show hong-kong-temporary-art-show02 hong-kong-temporary-art-show03 hong-kong-temporary-art-show05 hong-kong-temporary-art-show06 hong-kong-temporary-art-show07Hier wat snapshots van de hedendaagse Aziatische kunst die ik op de Asia Contemporary Art Show in Hong Kong heb gezien. Deze show vond ik vele malen leuker dan de Art Basel Show. Om te beginnen met de lokatie. De Asia Comtemporary Art Show was verdeeld over de 40ste tot en met 44ste verdieping van het superchique Conrad Hotel. In elke hotelkamer was een galerie. Het was al avond toen ik er was en de kamers waren heel sfeervol verlicht. Elke keer weer was het een verrassing als je een kamer  (of badkamer!) binnenging. Wat zou er hier te zien zijn? De meeste galerieën waren afkomstig uit Azie, vooral veel uit China en Korea. Ik was helemaal weg van de schilderijen van de Thaise kunstenaar Kowit Wattanarach. Het Chinese legermeisje dat je op de eerste foto ziet, is van hem. En oh… de beelden en schilderijen van de Chinese kunstenares Li Li waren echt schitterend (zie de tweede tot en met vierde foto). Het schijnt dat deze jongedame in Shanghai hard aan de weg timmert. Ik vond verder ook de kunstwerken op zijde van een Koreaanse schilderes heel mooi (zie de laatste foto). Er waren hier echt beeldige dingen te zien. En het was allemaal ook best betaalbaar. Ik heb hiervan genoten!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE