Trendystyle.net | Lifestyle | Dit is (mijn) Broer!

Dit is (mijn) Broer!

Na al mijn omzwervingen (Milaan, Parijs, Tokyo, Barcelona enzovoorts) is het heerlijk om Broer weer te zien! (Mijn) Broer is een basset hound

Na al mijn omzwervingen (Milaan, Parijs, Tokyo, Barcelona enzovoorts) is het heerlijk om Broer weer te zien! (Mijn) Broer is een basset hound (ook wel: hush puppy, dus ook heel trendy want hij is onlosmakelijk verbonden met een bekend schoenenmerk!). Mijn Broer is aan de dikke kant, hij is een beetje lui, hij is dol op boterhammetjes met ei en knuffelen en hij is altijd zo blij om mij weer te zien! Hier is hij zo happy! Is het geen schat?

Charlotte Mesman voor TRENDYDSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE