Trendystyle.net | En dan eindelijk… zon, zee, strand!

En dan eindelijk… zon, zee, strand!

En dan mijn laatste post over Barcelona (en daarna hoor je mij niet meer over …

En dan mijn laatste post over Barcelona (en daarna hoor je mij niet meer over deze wereldstad en stap ik van dit lifestyle hoofdstuk weer over op mode en beauty!). Maar jongens, ik wil het wel allemaal even met jullie delen, hoor! Barcelona was een goede keus voor een reis- en lifestyle artikel op Trendystyle (binnenkort live). We hadden geen betere bestemming kunnen kiezen! Maar nu even over het strand. Van de Ramblas loop je zo naar de haven en vandaar uit naar Barceloneta waar je het ene visrestaurantje na het andere hebt (overigens was ik niet kapot van de vis, maar dat kon de pret niet drukken). De zee lag er aanlokkelijk en glinsterend bij en aangezien Barcelona barst van de kunstwerken, moest er natuurlijk ook eentje op het strand staan: ‘Homenatge a la Barceloneta’ van de Duitse Rebecca Horn. Mooi of een beetje gek (ja, ik bedoel dat scheve ding)?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE