Trendystyle.net | Baby has got blue… hair!

Baby has got blue… hair!

Tijdens de Milan Fashion Week spotte ik backstage dit meisje met blauw haar. De combinatie …

Tijdens de Milan Fashion Week spotte ik backstage dit meisje met blauw haar. De combinatie met de blauwe lenzen en het blauwe sjaaltje in net weer even een andere nuance vind ik super! Ik vroeg haar of ze zich had laten inspireren door Katy Perry. Bijna verontwaardigd antwoordde ze dat ze véél eerder dan Katy was! Ik geloof haar direct! Wat vinden jullie van deze look? Weer wat anders dan de standaard fashionista, zou ik zo zeggen.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE