De fashionista in mij…

Ha, de fashionista in mij leidt soms tot (bijna) onbruikbare aankopen. Ik zag mezelf tijdens de modeweken al op deze schoenen rondlopen. Totaal onrealistisch natuurlijk. Hoe kon ik ooit denken dat ik hiermee een dag van 8 t0t 22 uur zou kunnen doorkomen? Maar… ik heb ze ‘al’ één keer gedragen. Tijdens een diner in Tokyo. Om toen tot de ontdekking te komen dat ik een hoofd groter was dan de mannelijke aanwezigen. Very embarrassing. Geen succes dus! Maar wel mooi! Doen jullie ook wel eens zulke aankopen?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE