Home | Fashion trends 2022 | Topmodellen | David Gandy. Knapper met of zonder bril?

David Gandy. Knapper met of zonder bril?

David Gandy: knapper met of zonder bril? Laat ik het antwoord maar geven. David Gandy is onweerstaanbaar. Of hij nu wel een bril op heeft of niet. Maar ik vond het wel opvallend dat de (mannelijke) fotografen hem tijdens de shows de bril lieten afdoen. Voor wie David Gandy niet kent: dit model werd model omdat zijn vrienden hem voor de grap inschreven voor een contest. Vervolgens werd hij ontdekt door Dolce&Gabbana en toen is het balletje gaan rollen. Anders dan veel andere modellen heeft Gandy een supergespierde body. En sinds kort heeft hij ook een vriendin – de beeldschone zangeres Molly King – waar hij erg gelukkig mee is :-) Maar even terug naar de bril. Knapper met of zonder?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE