Copy the look. Steel de show met je winterjas

Winterjassen
Copy the look. Steel de show met je winterjas

Er gaat niets boven een mooie winterjas. Je winterjas is het belangrijkste item in je garderobe. Het is een kledingstuk dat je dag na dag met plezier moet willen dragen.

Winterjassen zijn ook de lievelingen van de modeontwerpers. Ze kunnen zich volop op de lijnen, kleuren en details uitleven. De materialen zijn doorgaans uitzonderlijk mooi en met speciale zorg uitgezocht. Net  zoals bij jasjes en blazers is er veel aandacht voor de pasvorm.

Je winterjas is de ster in je wintergarderobe

De afgelopen jaren heeft de winterjas zich sterk ontwikkeld. De gebruikelijke donkerblauwe, zwarte en camel mantels – klassiekers die zich gemakkelijk met wat voor een outfit ook laten combineren – doen nog steeds mee. Maar is er veel meer! Kenmerkend voor de winterjassen voor herfst en winter 2016 2017  is: kleur en details.

De winterjassen voor dit seizoen zijn ware kunstwerken. Ze komen in felle kleuren en scherpe pasvormen, in pastels als roze en babyblauw en vooral ook in geraffineerde materialen met opvallende afwerkingen: borduursels, bewerkte boorden, bont details (ga voor nep!), opvallende knopen, grote kragen en dubbele ritsen. De meeste winterjassen zijn gevoerd maar voor het overgangsseizoen komen ze ook zonder voering waardoor ze minder stijf ogen en comfortabel in het dragen zijn.

Je winterjas op zich maakt tegenwoordig je outfit. Het maakt niet meer zoveel uit wat je eronder draagt. Je winterjas is de ster. Kies ‘m met zorg en draag ‘m met trots.

Winterjassen
Copy the look. Steel de show met je winterjas

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE