Trendystyle.net | The Blonde Potato | Citroenaroma en psychedelische suikerspin-desserts

Citroenaroma en psychedelische suikerspin-desserts

Een bevriende modejournaliste vroeg me tijdens de modeweek in Milaan of ik voor haar een …

karakamet-bangkok-01
Strawberry in the Clouds

Een bevriende modejournaliste vroeg me tijdens de modeweek in Milaan of ik voor haar een aromatische olie uit Bangkok wilde meenemen. Ze had in Parijs een geur van Karmakamet geroken en was er helemaal weg van.

Ik had een reisje naar Bangkok op het programma staan, dus waarom ook niet? En zo vond ik Karmakamet Diner in Bangkok, een parfumshop alias restaurant. Een super inspirerend plekje als je van design en aromatische oliën houdt!

De ambiance is fantastisch. Stijlvol met een retro touch, een mooie lichtinval, een spannende afwisseling tussen donker en licht en een heerlijk terras met propellors aan het plafond en een fonteintje met zacht klaterend water.

De parfumshop is romantisch ingericht met kleine tafereeltjes, zelfs een bed, en honderden, nee, duizenden donkere glazen potten met aroma’s. Overal staan citroenplanten en andere boompjes met vruchten. Supersuggestief allemaal.

Het restaurant heeft dezelfde uitstraling en in dit decor past ook het psychedelische dessert ‘Strawberry in the Clouds’, een groot glas met aardbeiencake, aardbeienijs, amarettocrème en walnoten dat wordt geserveerd in een glas met daarop een grote suikerspin in alle kleuren van de regenboog.

Ik bracht een paar luie uurtjes op de bank met grote kussens door en zoals altijd wil ik al het moois dat ik zag met jullie delen. Geniet van de foto’s. Ik kreeg weer helemaal zin om in mijn huis te gaan stylen!

Je vraagt me of dit plekje een bezoekje waard is als je ooit in Bangkok komt? Ja, want het is magisch. En nee, tenminste, niet om er uitgebreid te eten. De kwaliteit van de (Westere) keuken is matig, de bediening is pushy en prijzen zijn veel te hoog.

karakamet-bangkok-07

karakamet-bangkok-10

karakamet-bangkok-09

karakamet-bangkok-08

karakamet-bangkok-06

karakamet-bangkok-05

karakamet-bangkok-04

karakamet-bangkok-03

karakamet-bangkok-02

charlotte-mesman Door Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via haar kolom The Blonde Potato deelt ze haar passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE