Trendystyle.net | The Blonde Potato | Dit ben ik: camel jasje en baretje in Milaan

Dit ben ik: camel jasje en baretje in Milaan

Hier ben ik in Milaan, zo’n tien dagen geleden. Ik was hier de opkomst voor …

Camel jas en baret
Camel jas en baret

Hier ben ik in Milaan, zo’n tien dagen geleden. Ik was hier de opkomst voor de collectie van Versace for H&M aan het shooten. Was erg benieuwd of Donatella ook in haar geboorteland veel aanhang zou hebben. Het was hier echt bitterkoud en ik droeg een cameljasje met een bijbehorend baretje dat ik in Tokyo heb gekocht.

Omdat ik veel moest lopen, had ik mijn platte punk boots met riempjes en studs aan. In Milaan zie je deze laarsjes op het ogenblik overal dragen. Ook de modellen dragen ze graag. Ik vind ze zelf wel grappig maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen van dit soort boots gecharmeerd is. Sommige mensen vinden het net een beetje té. Wat vinden jullie?

xxx Charlotte

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE