Trendystyle.net | Fashion trends | Kledingtips | Lange jurk. Zij heeft stijl!

Lange jurk. Zij heeft stijl!

In de Jardin des Tuileries in Parijs zag ik deze lange jurk dragen. Nu ik …

In de Jardin des Tuileries in Parijs zag ik deze lange jurk dragen. Nu ik deze foto terugzie, krijg ik zelf ook weer zin in lang (dus vandaag heb ik mijn lange plissérok van Zara maar weer eens aangetrokken). Het is heerlijk dat je lange rokken op een herfstdag als vandaag nog zonder pantykousen kunt dragen. Met zulke pittige schoenen eronder wordt lang ook nog eens extra stoer. En met zo’n grote bag maak je echt een statement.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE