Trendystyle.net | Fashion trends | Boetes voor vakantiegangers in bikini in Barcelona

Boetes voor vakantiegangers in bikini in Barcelona

De inwoners van Barcelona zijn de vakantiegangers in bikini of zwembroek beu. Vorig jaar nog …

De inwoners van Barcelona zijn de vakantiegangers in bikini of zwembroek beu. Vorig jaar nog werden de badgasten via aanplakbiljetten vriendelijk verzocht om zich in de stad en tijdens bezoeken aan culturele bezienswaardigheden decent te kleden maar het heeft niet mogen baten. De stad bleef geplaagd door schaars geklede strandgangers.

Daarom is dit seizoen voor een strengere aanpak gekozen. Als je je in bikini of zwembroek in de stad vertoont, kun je op de bon gaan. De boetes liggen tussen de 120 en 300 euro. Nog hoger zijn de boetes (van 300 tot 500 euro) voor verdwaalde nudisten. Bloot lopen mag alleen op het nudistenstrand en vertoon je je in je geboortepakje op andere plekken dan zou je dat wel eens je vakantiegeld kunnen kosten.

Als fashion victims – altijd op zoek naar de juiste outfit voor de juiste gelegenheid – zijn we het helemaal met de inwoners van Barcelona eens. Je respecteert je omgeving (en jezelf) door je behoorlijk te kleden. Maar dat is onze bescheiden mening. Wat vinden jullie ervan? Hebben de inwoners van Barcelona gelijk of moeten ze blij zijn met alle toeristen die ze krijgen en de half ontblote lijven op de koop toenemen?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE