Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Meisje van 8 jaar aan de Botox

Meisje van 8 jaar aan de Botox

Een moeder uit San Francisco, Kerry Campbell, is uit de ouderlijke macht ontzet omdat ze …

Een moeder uit San Francisco, Kerry Campbell, is uit de ouderlijke macht ontzet omdat ze op televisie heeft verteld hoe ze haar dochtertje van nog maar 8 jaar voor aanvang van elke schoonheidswedstrijd Botox-injecties geeft. De moeder verdedigde zich door te zeggen dat iedereen het doet en dat ze niet wil dat haar dochter wordt gediscrimineerd en de wedstrijden waar ze aan deel neemt, verliest. 

Er valt enorm veel over dit onderwerp te zeggen, maar wat ons vooral weer opvalt is hoe verwoed (bijna wanhopig) er tegenwoordig naar wordt gestreefd om te voldoen aan het geldende schoonheidsideaal. En dat geldt niet alleen voor volwassenen maar ook voor kleine kinderen. 

Op welke leeftijd zou je aan ‘kunstgrepen’ als Botox mogen beginnen? Wat is volgens jullie verantwoord? Of moet je er helemaal niet aan beginnen? En wat doe je met een tiener die zich doodongelukkig voelt met zijn of haar uiterlijk omdat hij of zij echt een schoonheidsfoutje heeft. Ga je ermee naar de plastische chirurg of naar de psycholoog?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE