Trendystyle.net | Blij met mijn uitverkoopjes

Blij met mijn uitverkoopjes

Als ik weer even in Nederland ben (en dat ben ik niet zo vaak) dan …

Uitverkoop winter 2012 2013Als ik weer even in Nederland ben (en dat ben ik niet zo vaak) dan vind ik het heerlijk om bij mijn vertrouwde winkeladresjes langs te gaan. Dit keer was het uitverkoop. Veel in mijn maat was al weg maar ik heb toch nog schattige dingen kunnen vinden. Een leren jurkje van Humanoid, Nederlands merk (uit Arnhem), dat ik graag draag. De bolero (Ibana) met veertjes staat er heel mooi bij. En met de jas van Vila ben ik ook heel blij. Van Vila vind ik vooral de verhouding prijs-kwaliteit-design heel goed. Ben echt happy en ga alles (met coltrui, panty’s en een dikke sjaal) snel dragen! Trekken jullie nieuwe kleren ook altijd gelijk aan? En worden jullie daar net zo gelukkig van als ik?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE