Trendystyle.net | Inspirerend: Zhao Lei in Burberry

Inspirerend: Zhao Lei in Burberry

Bij de show van Ermenegildo Zegna spotte ik Chinees model Zhao Lei in, wat hij …

zhao-lei01 zhao-lei03Bij de show van Ermenegildo Zegna spotte ik Chinees model Zhao Lei in, wat hij mij vertelde, een Burberry jas. Zhao had net de show gelopen en werd bestormd door vooral Chinese fans en fotografen. Je kunt er gewoon niet meer omheen dat China dé markt van het moment is. En de modeontwerpers weten het. Ze openen boetiek na boetiek in China en kiezen steeds vaker Chinese modellen voor hun fashion shows in Parijs en Milaan. Ik vind dat Zhao er ontzettend elegant uitziet. Heel anders dan de meeste andere modellen die het liefst spijkerbroeken en jacks dragen. De Burberry jas staat hem echt perfect. Ik vind dat je ook als vrouw vaak leuke mode-ideeën van de mannen kunt opdoen. Wie weet of het ook andersom werkt en of mannen inspiratie kunnen putten uit de look van vrouwen?

Meer op Trendystyle.net

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE