Trendystyle.net | Fashion trends | Backstage bij Ferragamo

Backstage bij Ferragamo

Een catwalkshow is een ding, maar backstage is het vele malen spannender. Ik zal er …

Een catwalkshow is een ding, maar backstage is het vele malen spannender. Ik zal er nooit genoeg van krijgen. Met mijn camera manoeuvreer ik me elke keer weer zo voorzichtig mogelijk tussen de visagisten, kappers en modellen door. Het is oppassen geblazen. Iedereen staat onder hoogspanning en je weet nooit hoe men reageert.

Een flashlicht tijdens het opmaken kan een model hels maken, een foto die je net schiet terwijl een mannequin geeuwt kan een kwade blik opleveren en voor je het weet heb je, geheel onterecht, een snauw van de regisseur (meestal een vrouw) te pakken die even niet weet op wie ze haar frustraties moet uitleven.

Het gebeuren backstage is een wereld apart en lang niet iedereen is er even aardig, integendeel. Steeds vaker is de sfeer ronduit antipathiek. Maar gelukkig zijn er modellen als Lexi Boling die nog tijd vinden voor een grap of een sexy geste. En dat maakt veel goed. Bekijk de video maar eens.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE