Trendystyle.net | Fashion trends | Jacks en blousons met opschrift. Een beetje provoceren mag best!

Jacks en blousons met opschrift. Een beetje provoceren mag best!

De tijd van de jacks en blouses met opschriften en kreten is nog lang niet …

jacks-opschriften-herfst-2015-01
Streetstyle. Sara Nicole Rossetto trekt de aandacht met ‘This ain’t my first rodeo’

De tijd van de jacks en blouses met opschriften en kreten is nog lang niet voorbij. Ook tijdens de afgelopen modeweek in Milaan zagen we ze – vooral door de jongere meiden – weer dragen.

Sara Nicole Rossetto presenteerde zich bij de shows in een wit kanten broekpak met daarover een licht spijkerjack waarop stond ‘This ain’t my first rodeo’.

Gilda Ambrosio daagde de streetstylefotografen uit met een ‘Love Me Forever or Never’ en kreeg natuurlijk prompt als antwoord ‘Forever’. De woorden waren te lezen op de achterkant van een luchtig jack/blouson met sportswear invloeden dat Gilda op een spijkerbroek droeg.

De temperaturen in ons landje mogen in het najaar dan heel wat graadjes minder tellen dan in Milaan, maar een lichtblauw (spijker)jack met een opvallend (uitdagend) opschrift geeft – weer of geen weer – schwung aan je outfit… en je dagelijks leven. Want hier ga je geheid reacties op krijgen!

jacks-opschriften-herfst-2015-02
Love me Forever or Never… Dit levert reacties op!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE