Jacks en blousons met opschrift. Een beetje provoceren mag best!

jacks-opschriften-herfst-2015-01
Streetstyle. Sara Nicole Rossetto trekt de aandacht met ‘This ain’t my first rodeo’

De tijd van de jacks en blouses met opschriften en kreten is nog lang niet voorbij. Ook tijdens de afgelopen modeweek in Milaan zagen we ze – vooral door de jongere meiden – weer dragen.

Sara Nicole Rossetto presenteerde zich bij de shows in een wit kanten broekpak met daarover een licht spijkerjack waarop stond ‘This ain’t my first rodeo’.

Gilda Ambrosio daagde de streetstylefotografen uit met een ‘Love Me Forever or Never’ en kreeg natuurlijk prompt als antwoord ‘Forever’. De woorden waren te lezen op de achterkant van een luchtig jack/blouson met sportswear invloeden dat Gilda op een spijkerbroek droeg.

De temperaturen in ons landje mogen in het najaar dan heel wat graadjes minder tellen dan in Milaan, maar een lichtblauw (spijker)jack met een opvallend (uitdagend) opschrift geeft – weer of geen weer – schwung aan je outfit… en je dagelijks leven. Want hier ga je geheid reacties op krijgen!

jacks-opschriften-herfst-2015-02
Love me Forever or Never… Dit levert reacties op!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE