Beauty: hoe krijg je slankere benen?

Als we jullie mails erop nakijken, dan komt deze vraag wel heel vaak naar voren: hoe krijg je slankere benen?

Meestal is men wel tevreden over de rest van het figuur maar wordt er geklaagd dat de bovenbenen te stevig zijn. Wat te doen? 

Smeren met afslankcrèmes? Krachtsinspanningen die veel van de benen vragen voorkomen? Stretchen om de spieren langer te maken of gewoonweg afvallen (maar dan valt de rest van je lichaam ook af en doe je eigenlijk niet veel aan de proporties)?

Wij zouden voor een combinatie van de voorgestelde oplossingen gaan. Maar we zijn benieuwd wat jullie ervaringen op dit gebied zijn. Hoe krijg je slankere benen?

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

13 gedachten over “Beauty: hoe krijg je slankere benen?”

 1. mij lijkt dat door lenigheid, je bovenbenen gespierder maar ook slanker worden, dus dames in die spagaat

 2. 3x in de week 1 uurtje cardio en letten op wat je eet. Moet je eens zien hoe dat werkt!
  En een gouden tip: 1 stukje chocola mag best, maar géén hele reep! (Stoppen met snoepen krijgen we toch nooit voor elkaar. Jezelf af en toe eens een snoepje gunnen is veel beter vol te houden)

 3. Op vakantie gaan naar Oostenrijk en in de Alpen gaan wandelen. De weg kwijt raken. Dan zit je zonder energierepen enzo boven op een berg, moet je toch terug zien te komen – de kilo’s vliegen er af. Repeat as necessary.
  En ik doe 1 reepje chocola in plaats van 10, dat vind ik beter dan een blokje ipv de reep… Een blokje, jeetje zeg, het is geen oorlog. Een beetje genieten kan best!
  Oh ja nog een tip: al je snoep en gebak zelf maken en bakken. Dan zit er minder troep in, smaakt het lekkerder en kun je nooit veel te veel nemen (want zoveel tijd heb je niet). Werkt prima!

 4. Het beste is gewoon rennen , hardrennen, of joggen maak niet uit maar rennen ( zo een 3 /4 keer per week ) geeft het beste resultaat. :)

 5. Kracht training in de sportschool. Minstens 3 keer per week. Voor benen 1dag uitkiesen en minstens 7oefeningen voor benen en 3oefeningen voor kuiten. En volhouden natuurlijk. Jaar na jaar. Succes.

 6. Gewoon gezond gaan eten, af en toe wat snoepen, maar niet te veel. En je hoeft niet in één keer een hele reep chocolade op te eten, en als je dat wel wilt doet, eet eerst een appel, en kies daarna een goed gevulde reep, dan ben je na 8 stukjes al wel weer vol. Heb je voor later ook nog weer wat.
  Ga fietsen, het is niet vermoeiend en je benen blijven in goede vorm, of ga zwemmen. Ga tenminste wat doen waarbij je je vooruit moet bewegen.
  En als je echt een vreetkick hebt, poets dan eerst je tanden, daarna smaakt alles minder lekker.

 7. een zonnebankje werkt ook, doordat de benen iets gebruind zijn lijken ze slanker. Overigens ben ik lenig maar mijn bovenbenen vind ik toch wel aan de stevige kant… Voor mij werkt de lenigheid dus niet. maar kleurtje doet wonderen! ik ga dus voor optisch bedrog dus ;)

 8. Als je maar veel water drinkt en gezond eet kom
  je al een heel eind (spreek uit ervaring). Zelf doe
  ik aan golfsurfen. Ook zeker aan te raden
  voor slankere benen.

 9. ik fiets bijna elke dag 2 uur maar mijn benen zijn nog steeds niet steviger en ik fiets toch al jaren!Vooral de binnenkant van mijn benen is moeilijk.Binnenkort maar wat combattraining doen misschien helpt dit.

 10. 1.als je niet van sporten houdt
  bewegen is ook goed.
  Dans eens een uurtje of in plaats van ergens naar toe te gaan met de auto
  loop dat stukje ,, alle kleine beetjes helpen.
  2.drink in plaats van frisdank : water met fruitsmaak als je niet van water houdt. Deze helpt mij. Het is een stuk gezonder en lekkerder…
  3.geniet van je leven, kom buiten , ga op vakantie .. een deel van je gewicht heeft met je humeur te maken.Als je stressend bent of je hebt een depressie, dan eet je meer en kom je sneller bij..

 11. Steppen helpt zeker+joggen
  Voor mooiere gespierde slanken ben moet je wel eiwitten eten want dat heb je nodig voor je spieren.
  Ook helpt in plaats van een koekje eet dan druiven, kiwi, appel,……
  Doe ook minstens 1 keer per week yoga want yoga is eigenlijk ontspannend maar dat strecht ongeloogfelijk u benen.
  Goede raad: GEEF NOOIT OP, EN EET GEZOND EN MOEDIG U EIGEN AAN.

 12. Voor mooie en slanke benen kan je meerdere dingen doen:
  1. Yoga helpt goed. Je moet niet meteen in een spagaat kunnen zitten, maar een beetje stretchen is al een goed begin.
  2. Fietsen, zwemmen en joggen (niet heel hard rennen dat houdt je niet lang vol) dit is niet alleen goed voor je benen, maar voor alle spieren in je lichaam.
  3. Kijk naar je eetpatroon. Je moet gezond eten ga om af te vallen niet meteen niets meer eten, je moet wel genoeg energie overhouden. Eet gewoon wat minder snoep, in plaats daarvan kan je ook eens een stukje appel nemen. Dat is even lekker en ook veel gezonder.
  4. Drink genoeg water. In frisdrank en al dat zoete spul zit veel te veel suiker. Ga maar eens een weekje alleen maar water drinken. Kijk maar eens of dat helpt!
  5. Als je niet genoeg tijd hebt voor sporten of je vindt het moeilijk om je eetpatroon aan te passen heb ik hier een gouden tip: bruine benen ogen slanker

 13. hallo mensjes.. tip voor dunnere benen !!
  : ga 3 keer per week hardlopen. doe dat ongeveer een half uurtje !
  ga niet aan chocola !! maar aan fruit eten doe dat elke dag.
  en 2 x perdag. waterdrinken een heeleglas !!
  bij mij hept het om dunnere benen te krijgen !

Reacties zijn gesloten.