Relatie: als hij geen zin heeft

Relatie: als hij geen zin heeft
Relatie: als hij geen zin heeft

In elke relatie zijn er momenten waarop hij minder zin in seks heeft. Misschien is hij met zijn hoofd bij zijn werk, misschien is de afname van zijn libido wel te wijten aan het gebruik van medicijnen. Of misschien zit er iets in jullie relatie niet goed? Wat doe je in deze situatie?

Er zijn mannen die verklaren dat ze het ‘recht’ hebben om met een andere vrouwen (andere vrouwen) te gaan als de echtgenote haar ‘plichten’ verzaakt. Maar hoe denken wij vrouwen erover?

Leggen we ons erbij neer als hij ons niet meer opzoekt? Vinden we het misschien wel best als hij eigenlijk nooit zin heeft? Of proberen we met hem te praten om samen tot een oplossing te komen?

We zijn benieuwd naar jullie mening. Mail je mening naar tsnl(at)trendystyle.net – Vervang (at) door @

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

7 gedachten over “Relatie: als hij geen zin heeft”

 1. Ik heb het meegemaakt en vind het helemaal niet leuk… maar ja, wat doe je eraan? Je kunt hem toch niet dwingen, toch? je hoopt alleen maar dat het overgaat…

 2. Ja klopt je kunt alleen maar hopen dat het overgaat, want wanneer je je partner steeds probeert te dwingen en over te halen krijgt hij er alleen maar minder behoefte aan en is dus alle moeite die jij er voor hebt gedaan voor niets geweest. Je kunt het met een goed gesprek proberen op te lossen, maar of dat nut heeft weet ik niet. In ieder geval moet je jezelf niet steeds gaan verwijten dat het je eigen schuld is, want dat maakt jou alleen maar onzekerder en je partner ook.

 3. Het vervullen van de ‘plichten’ door de vrouw vind ik de verantwoordelijkheid van de man – moet hij haar maar beter verleiden.
  Als een man niet wil: ach, dan wacht je even. Dat komt echt wel weer, het spul moet er toch een keer uit, anders krijgt-ie prostaatkanker. Misschien wat liever voor hem zijn als hij stress heeft ofzo. Er over praten zou ik zelf niet doen, dan krijgt hij alleen maar het gevoel dat hij me tekort doet. Beter is om te zorgen dat er voldoende gelegenheid is, dat hij zich op zijn gemak voelt en dan af te wachten.
  En natuurlijk zorgen dat je er zelf een beetje leuk uit ziet :)

 4. Ik denk dat het belangrijk is om moeite te blijven doen. En dan niet op je op te dringen, maar om er goed uit te zien en sexy lingerie etc aan te trekken. Mijn vriend en ik hadden laatst ook een dip en toen we erover gepraat hadden bleek eigenlijk dat ik het hem wel kon verwijten dat we weinig seks hadden, maar dat er aan mijn kant ook schuld zat. Ik nam weinig initiatief en ik deed om eerlijk te zijn ook niet zoveel moeite voor hem.
  Als dit niet werkt ligt het ook absoluut niet aan jou en dan kan je misschien maar beter een bezoekje aan de Christine Le Duc brengen..

 5. Ik ben al heel wat jaartjes getrouwd, (bijna 30)en geloof me dit komt wel vaker voor, als hij niet wil, verleid hem gewoon dat is bij een man zo gemakkelijk toch…………………
  Met wat creatieviteit is hij zo om,iedereen weet toch wat hij het lekkerst vindt of waar hij opgewonden van wordt je kent je man/vriend toch wel.
  Kom op dames.

 6. Als mijn vriend een keer geen zin heeft vind ik dat prima, iedereen wil een keer ‘ns niet. Maar als het erg vaak voorkomt zou ik er wel ff met hem over praten. Wat is er aan de hand? Is er iets (gebeurt) waar hij (heel) erg mee zit maar niet durft te vetellen?? Ligt het aan mij?

  xx

 7. Nou, dat heb ik best vaak mee te maken gehad.
  Eerst denk je, ach hij heeft stress, dat komt over een paar weken wel…
  Dan denk je ligt het aan mij, misschiens toch iets meer moeite doen..
  Later denk je, moet je niet naar de dokter want eens in 4 – 6 weken.. dat is niet normaal meer… Maar als hij denkt dat er niks mankeert en dat jij meer wilt dan hem, dan heb jij een probleem en niet de man..
  Ach, het haalt niks uit om met hem over te hebben zolang hij zelf niet in ziet dat hij een probleem heeft. Dan rest voor mij niks anders ook mijn libido te verlangen. =[

Reacties zijn gesloten.