Relatie: als hij geen zin heeft

Relatie: als hij geen zin heeft
Relatie: als hij geen zin heeft

In elke relatie zijn er momenten waarop hij minder zin in seks heeft. Misschien is hij met zijn hoofd bij zijn werk, misschien is de afname van zijn libido wel te wijten aan het gebruik van medicijnen. Of misschien zit er iets in jullie relatie niet goed? Wat doe je in deze situatie?

Er zijn mannen die verklaren dat ze het ‘recht’ hebben om met een andere vrouwen (andere vrouwen) te gaan als de echtgenote haar ‘plichten’ verzaakt. Maar hoe denken wij vrouwen erover?

Leggen we ons erbij neer als hij ons niet meer opzoekt? Vinden we het misschien wel best als hij eigenlijk nooit zin heeft? Of proberen we met hem te praten om samen tot een oplossing te komen?

We zijn benieuwd naar jullie mening. Mail je mening naar tsnl(at)trendystyle.net – Vervang (at) door @

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.