Jullie vragen: ingetrokken tepel

Ik heb al sinds mijn geboorte een tepel die naar binnen wijst. Eerst vond ik dat niet erg maar nu ik ouder wordt (19) gaat het mij steeds meer ergeren en ik schaam me er ook voor om me te laten zien. Ik durf op het strand nooit topless te zonnen. Weet iemand wat je hieraan kunt doen? Annette

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.