Jullie vragen: ingetrokken tepel

Ik heb al sinds mijn geboorte een tepel die naar binnen wijst. Eerst vond ik dat niet erg maar nu ik ouder wordt (19) gaat het mij steeds meer ergeren en ik schaam me er ook voor om me te laten zien. Ik durf op het strand nooit topless te zonnen. Weet iemand wat je hieraan kunt doen? Annette

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

12 gedachten over “Jullie vragen: ingetrokken tepel”

 1. Hey Annette,

  Ingetrokken tepels dat is iets dat je van nature hebt.
  En als jonge vrouw zijnde kan ik me voorstellen dat je je ervoor schaamt.
  Je kan het accepteren zoals het is en ermee leren leven hoe moeilijk dat ook is. Wie weet valt het reuze (de wijze hoe mensen er misschien jongens erop zullen reageren). Wie weet zou je naar plastische chirurg kunnen gaan en vragen of ze er raad mee weten. you never know? Maar een andere oplossing ervoor zou ik verder niet weten.

  Groetjes, Sakiena

 2. Ik heb ergens gelezen dat je er oefeningen voor kunt doen maar ik weet ook niet wat dat precies inhoudt. B.

 3. Ook ik heb last van een ingetrokken tepel, als puber (nu soms nog) heb ik mij daarvoor geschaamt en ging(ga) ik ook nooit topless zonnen. Ik heb het nu enigzins geaccepteerd omdat de oefeningen die er voor zijn (zoals je tepel tussen duim en wijsvinger eruit masseren, dit elke dag oefenen zodat hij misschien dan naar buiten blijft staan) bij mij niet hielpen. Ook na de geboorte van mijn zoon die ik 14 maanden borstvoeding heb gegeven is mijn tepel niet naar buiten blijven staan. Dus ik wens je succes met de oefeningen en hoop dat het bij jou wel mag helpen.

 4. Enthousiast vriendje op los laten dan maar? En verder niet druk om maken, waarschijnlijk zien mensen het niet eens. Je denkbeeldige publiek zal heus niet net zo kritisch zijn, als je zelf bent.

 5. Ach, jij hebt een ingetrokken tepel, mijn borsten zijn ongelijk. Je bent het meest sexy als jij jezelf accepteerd en die ingetrokken tepel verandert daar niks aan!

 6. Nouw ik ken vrouwen die dat ook hebben, en die maken zich daar niet druk over zou ik ook niet doen als ik jouw was.
  Wie let daar nou op ?
  Volgens mij valt dat niemand op behalve jouwzelf dan.

 7. Hei, Annette
  Ik denk dat je daar niks aan kan doen. Iedereen is uniek en dus anders. Je bent echt niet de enige met een ingetrokken tepel, het is een deel van jou. Mensen accepteren je maar zoals je bent en anders pech voor ze. Iemand die echt van je houd zou het helemaal niet erg vinden.

  xx

 8. Hey,

  Ik ben 18 en ik heb hetzelfde “probleem”. Nouja, ik heb eigenlijk nooit in de gaten gehad dat het een “probleem” was totdat ik een keer iets hoorde over zogenaamde ingetrokken tepels en bleek dat ik dat zelf ook had! Ik vind het eigenlijk helemaal niet lelijk, en het is hardstikke makkelijk dat je je nooit druk hoeft te maken of er iets te zien valt als je het koud hebt :).
  Ik heb er met sex nog noooit commentaar op gehad van een jongen, ik denk omdat het voor mij ook geen probleem is. Het is niet lélijk, gewoon ánders! kortom: ik snap serieus niet wat the fuzz is hierover, het is namelijk geen probleem.
  Dit zeg ik niet omdat ik mezelf bloedmooi & geweldig vind en ik me er uit puur zelfvertrouwen niks van aan trek, ik heb namelijk 2 jaar geleden anorexia gehad. Nadat ik daar “overheen” ben heb ik besloten dat iedereen me maar gewoon moet nemen zoals ik ben, want ik vind mezelf prima zo. Mét ingetrokken tepels!

 9. Ach joh , maak je niet zo druk ‘
  Meiden zijn Juist heel uniek ! een keer wat anders ,
  en ik weet ceker dat andere Jongens er zo ook over denken !!

 10. Hoi,

  Ik heb dus precies het zelfde, ik zit op volleybal en heel veel van me team
  Douchen dan ook maar door mijn ingetrokken teppels durf ik niet te douchen. Verder durf ik ook niet met iemand na bed te gaan. Want ik schaam me er gewoon vreselijke voor. Ik wil je gewoon laten weten dat je niet de enigste bent.

  Lyanne

Reacties zijn gesloten.