Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Beach hair. Zo fake je het!

Beach hair. Zo fake je het!

Laat die föhn maar even zitten… Vier de zomer met heerlijk vrijgevochten beach hair. Er …

Zomerhaar
Beach hair. Zo fake je het

Laat die föhn maar even zitten… Vier de zomer met heerlijk vrijgevochten beach hair. Er zijn verschillende manier om een beach hair look te creëren. Een duik in het zilte nat en je haar aan de zon laten opdrogen, is onze favoriet (ook al is het niet bepaald gezond voor je haar, maar goed…). Maar ook als je niet aan zee bent, kun je je haar gemakkelijk zelf die surfer look geven.

Zout op je huid, je rug tegen een palmboom, een gitaar in je armen, wapperende manen die opdrogen in de wind… Zie je het plaatje voor je? Het is de ultieme zomerlook. Ontspannen, gezond, sterk en sexy. Een paar dagen aan zee en je hebt de look. Maar ook zonder zon en zee kun je deze ultieme zomerlook creëren en je haar die droge en stugge structuur geven die zon en zee je tijdens de zomervakantie cadeau doen.

Het geheim van mooi beach hair? Een zoutspray!

Het geheim zit ‘m in een zoutspray voor je haar. Voorbeelden van zoutsprays zijn: Bumble & Bumble Surf Spray, Label M. Sea Salt Spray en Wella Dry Ocean Spritz. Het is een kleine investering maar het zomerplezier dat je ervoor terugkrijgt is de uitgave dubbel en dwars waard.

Met een zoutspray geef je je haar die zondoorstoofde en rauwe structuur die zo karakteristiek is voor je haar na een zon- en zeevakantie. Heb je van nature slag in je haar dan ben je zo klaar. Maak het vochtig en kneed het product erin. Laat je haar opdrogen aan de lucht of föhn het snel droog. Maar pas op dat je het niet steil maakt. We willen wavy beach lokken! Je haar mag er best wat ongekamd en wild utizien.

Heb je steil en glad haar dan zul je wat meer moeten doen. Zo kun je slag in je haar maken door het na het wassen te vlechten en zo op te laten drogen, een trucje dat iedereen wel kent. Haal de vlechten uit en kneed er de zoutspray in en violà.

Heb je geen tijd om te vlechten en het op te laten drogen, dan is de krultang de aangewezen weg. Laat de krullen ongeveer boven je oor beginnen. Je mag best vrij dikke lokken om de krultang draaien. Het hoeven geen fijne en mooie krullen te zijn. Schud je haar na het krullen los en spray er met de zoutspray over.

Geen zoutspray bij de hand, dan kun je altijd zelf thuis nog een zoutproduct fabriceren. Op internet vind je tal van recepten voor een DIY-zoutspray. Pas echter wel op met de concentratie zout. Doe er niet teveel in! Zout is een vijand van je haar, weet je nog?

Wil je helemaal tropisch en sexy voor de dag komen, gebruik ook dan eens een shampoo en conditioner met een kokosgeurtje. Schud je wilde lokken los. Geen man die jou kan weerstaan.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE