Trendystyle.net | Fashion trends | Mode zomer 2016. Je beha wordt topje!

Mode zomer 2016. Je beha wordt topje!

Underwear als outerwear. Het is jaren geleden dat we met deze kreet openden. De trend …

lingerie-outerwear-01
Kanten behatopje bij Dolce & Gabbana lente zomer 2016

Underwear als outerwear. Het is jaren geleden dat we met deze kreet openden. De trend om lingerie in zicht te dragen, is terug.

We hoeven niet zover terug te gaan in de tijd dat we bij Madonna uitkomen, maar ‘ondergoed als bovenlaag’ is wel iets dat we in geen jaren hebben gezien. De trend is terug, en natuurlijk net weer even anders dan voorheen.

[Klik hier voor de fotogalerie]

Zo’n vijf, zes jaar geleden waren grote, kuise onderbroeken in zwang die onder vrouwelijke en doorzichtige jurken en rokken werden gedragen. Voor voorjaar en zomer 2016 ligt het accent vooral op bh’s en bustiers die als zodanig worden gedragen, en op jurkjes die moeiteloos voor (chique) negligés zouden kunnen doorgaan.

Zwart, wit en crèmekleurig kant voeren de boventoon. Voeg daar zijde en doorzichtige materialen aan toe en je hebt al een aardig beeld van deze nieuwe trend die we onder meer bij Givenchy spotten.

Ook Balenciaga speelde met bh’s en kanten topjes – de hele collectie op de catwalk was rigoureus in crèmewit – die met wijde, zijden broeken werden gecombineerd (die wel iets weg hadden van luxe pyjama broeken).

lingerie-outerwear-02
Beha wordt topje. Photo: Balenciaga

Zwart kant zagen we natuurlijk ook bij Dolce & Gabbana, het Italiaanse designersduo dat zich nog steeds door het eiland Sicilië laat inspireren en maar al te graag mediterrane sexy vrouwen in zwoel zwart kant de catwalk opstuurt.

Het toppunt van creativiteit zagen we echter bij Fay. Dit modehuis, gelieerd aan Tod’s, showde een trench coat met daarover een rijgkorset!

Bekijk de fotogalerie maar eens en trek dan je lingerie-lade open! Deze zomer mogen we eindelijk weer eens een beetje verleidelijk voor de dag komen.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE