Deze aardbeiencocktail maakt jouw zaterdagavond goed

Aardbeiencocktail
Zomerse aardbeiencocktail

De zomer is in aantocht. De avonden worden zwoeler, langer en… romantischer. Alle reden dus om je vriendje eens extra te verwennen met deze heerlijke ‘liefdescocktail’, gemaakt van blozend rode zomerkoninkjes en verfrissende spumante (of prosecco-wijn).

De aardbeienpuree, basis voor deze zomerse cocktail, kun je van tevoren klaarmaken. Je hebt dan nog alle tijd om een mooie jurk aan te trekken, de ramen van je huis wijd open te zetten zodat de zwoele avondlucht binnenstroomt, de kaarsen aan te steken en een romantisch muziekje op te zoeken.

Schenk de cocktails in mooie glazen en serveer er een schaaltje verse aardbeien en een schaaltje zoete chocolade bij. Jullie avond kan niet meer stuk!

Aardbeiencocktail
Zomerse aardbeiencocktail

Ingrediënten

  • Zonrijpe en zoete aardbeien
  • IJskoude prosecco
  • Tonic
  • 1 citroen

Bereiding

Prak de aardbeien door een zeefje om de pitjes te verwijderen. Bewaar de aardbeienpuree die je hebt verkregen in de ijskast. Verdeel de aardbeienpuree dan over twee glazen en voeg prosecco en tonic toe (1/3 aardbeien, 1/3 prosecco en 1/3 tonic). Garneer de glazen met een aardbei en een schijfje citroen.

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE