Trendystyle.net | Culinair | Deze aardbeiencocktail maakt jouw zomeravond goed

Deze aardbeiencocktail maakt jouw zomeravond goed

Verras je lief met deze aardbeiencocktail. Een topper voor zwoele zomerse avonden. Met aardbeien en prosecco.

Deze aardbeiencocktail maakt jouw zaterdagavond goed
Deze aardbeiencocktail maakt jouw zaterdagavond goed

Aardbeien moet je nù plukken. Deze zomerkoninkjes horen bij het warme seizoen. Ze zijn ideaal als fris en gezond tussendoortje, als dessert (met slagroom) òf als hoofdingrediënt van een originele zomercocktail op zwoele en romantische zomeravonden. Verwen je lief maar eens met deze ‘liefdescocktail’ van blozend rode zomerkoninkjes en verfrissende spumante (of prosecco-wijn).

De aardbeienpuree, basis voor deze zomerse cocktail, kun je van tevoren klaarmaken. Je hebt dan nog alle tijd om een mooie jurk aan te trekken, de ramen van je huis wijd open te zetten zodat de zwoele avondlucht binnenstroomt, de kaarsen aan te steken en een romantisch muziekje op te zoeken.

Schenk de cocktails in mooie glazen en serveer er een schaaltje verse aardbeien en een schaaltje zoete chocolade bij. Jullie avond kan niet meer stuk!

Aardbeiencocktail
Zomerse aardbeiencocktail

Ingrediënten

  • Zonrijpe en zoete aardbeien
  • IJskoude prosecco
  • Tonic
  • 1 citroen

Bereiding

Prak de aardbeien door een zeefje om de pitjes te verwijderen. Bewaar de aardbeienpuree die je hebt verkregen in de ijskast. Verdeel de aardbeienpuree dan over twee glazen en voeg prosecco en tonic toe (1/3 aardbeien, 1/3 prosecco en 1/3 tonic). Garneer de glazen met een aardbei en een schijfje citroen.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE