Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | 10 Tips voor schitterende krullen voor alle haarlengtes

10 Tips voor schitterende krullen voor alle haarlengtes

Een gidsje voor schitterende krullen, waves of slag. 10 Tips waarmee het je moet lukken om er iets moois van te maken. Of je nu kort, halflang of lang haar hebt.

Krullenkapsels
10 Tips voor schitterende krullen

Steel de show met nonchalante, losse krullen. Een semi-wilde krullenbos die eruit ziet alsof je ermee opgestaan bent. Grove krullen, funky waves, een lichte slag. Kan het verleidelijker? Wij denken van niet. Moeilijk? Met het kleine stappenplan hieronder moet het je lukken!

TIP 1: EEN GOEDE VERZORGING

Krullen zijn alleen mooi als het mooie krullen zijn. De basis voor een mooie krul is mooi haar. De basis van mooi haar is een goede verzorging. Was je haar met een milde shampoo, gebruik altijd een balsem en geef het regelmatig een masker.

TIP 2: EEN GOED MODEL IN JE HAAR

Een tweede vereiste voor mooie krullen is een goed model in je haar, zeker als je er je dagelijkse kapsel van wilt maken. Hoe gelaagder (en korter) je haar geknipt is, hoe meer krullen en vorm je erin zult kunnen brengen. Dat is logisch. Je kunt je vast voorstellen dat lang, steil haar zwaarder is dan een gelaagd kapsel en dat de krullen er snel uit zullen zakken. Dit betekent niet dat je direct de schaar erin moet zetten als je lang, steil haar hebt. De krullen zullen alleen minder lang houden, maar als je het goed doet halen ze het einde van de avond wel!

Krullenkapsels
10 Tips voor schitterende krullen

TIP 3: KIES JE METHODE

Er zijn verschillende soorten krullen: grove krullen, pijpenkrullen, kleine krulletjes, waves. Bedenk van tevoren welk resultaat je wilt bereiken en kies op basis daarvan je methode. Voor ‘echte’ krullen heb je een krultang of krullers nodig. Waves zijn gemakkelijker te maken: een paar vlechten zijn vaak al genoeg. Voor losse, grove krullen of slag gebruik je grote rollers, voor fijnere krullen gebruik je kleine rollers.

Krullenkapsels
10 Tips voor schitterende krullen

Klik hier om verder te gaan

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE