Parijs, Modigliani, Antonio Marras. Deze short movie mag je niet missen

Heb je een paar minuten de tijd? Geniet dan van deze magische short movie die we backstage bij de Fashion Show van Antonio Marras maakten. Beleef deze unieke momenten met ons mee!

Antonio Marras herfst winter 2019 2020
Magische momenten backstage bij Antonio Marras herfst winter 2019 2020. Foto: Charlotte Mesman

Als je Trendystyle regelmatig leest, dan weet je misschien dat ik helemaal weg ben van de modeontwerper Antonio Marras. Zijn modeshow is voor mij het hoogtepunt van de Fashion Week. Het lijkt wel of deze ontwerper, geboren en getogen op het eiland Sardinië, over een toverstokje bezit. Alles wat hij aanraakt, wordt pure magie.

Dit keer showde Marras in zijn eigen showroom en dat is op zich al een feest. De showroom bestaat uit twee enorme ruimtes met allerlei snuisterijen en rijen antieke spiegels aan de wand. Het zijn een soort Wunderkammers waarin je je ogen uitkijkt.

Overal staan rariteiten, kunstwerken, aan de muren hangen reliëfs, aan de plafonds grote kroonluchters. Rond de catwalk staan dit keer geen rijen stoelen maar antieke sofa’s, oude ligbedden en royale armstoelen waarop het modepubliek plaats zal nemen. Er staan zomaar deuren in de ruimte die nergens toe leiden. Overal hangen draperieën in vaalroze en vaalgroene tinten. Op verhogingen staan acteurs die straks, tijdens de show, zullen reciteren. Ik kijk mijn ogen uit.

Ook de collectie is weer een lust voor het oog, tijdloos en met duizend-en-een details. De kapsels van de meisjes zijn kunstwerken op zich, de make-up is bohémien. Het thema is Parijs, Modigliani, bohémien, de jaren dertig. Op de nagels van de meisjes prijken pareltjes.

Maar genoeg gezegd! Bekijk deze exclusieve backstage video maar eens en geniet van de magie backstage bij de Fashion Show van Antonio Marras. Het was een voorrecht tijdens de show achter de schermen te mogen zijn. Niet veel fotografen hebben backstage toegang, maar wij waren erbij. Beleef deze magische momenten van de Fashion Week met ons mee.

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE