Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | 10 Tips voor schitterende krullen voor alle haarlengtes (2)

10 Tips voor schitterende krullen voor alle haarlengtes (2)

Vervolg van pagina 1 TIP 4: WAVES – ZONDER KRULTANG OF WARME KRULLERS Was je …

Vervolg van pagina 1

TIP 4: WAVES – ZONDER KRULTANG OF WARME KRULLERS

Was je haar, breng een styling mousse op handdoek droog haar aan en vlecht het dan. Hoe meer vlechten, hoe meer waves. Voor een trendy look laat je de vlechten pas wat lager beginnen. Boven op je hoofd blijft je haar dus steil.

Laat je haar aan de lucht opdrogen of droog het met de föhn. Voor extra wavy haar dat langere tijd blijft zitten, kun je vlechten – als het haar eenmaal droog is – nog even door de stylingtang halen. Haal de vlechten daarna uit en kneed er met je vingers nog wat wax in.

Krullenkapsels
10 Tips voor schitterende krullen

TIP 5: DE KRULTANG

Krullenkapsels
10 Tips voor schitterende krullen

Werk je met de krultang, houd dan één ding goed in gedachten: de krultang moet goed heet zijn. Alleen dan bereik je goede resultaten. Bescherm je haar, voor je gaat krullen, met een stylingproduct tegen de hitte. Wapen je verder met een flinke dosis geduld. Houd je het ijzer te kort in je haar, dan zal de krul niet pakken.

TIP 6: GROVE KRULLEN

Krullenkapsels
10 Tips voor schitterende krullen

Grove, losse krullen maak je in minder dan 10 minuten. Neem een dikke haarlok, spray er haarlak op en wind de lok vervolgens losjes rond de hete tang. Zorg ervoor dat je ook de haarpunten meeneemt. Wacht even en haal de krul dan voorzichtig los. Dit doe je niet door de krul er terug af te draaien, maar je laat de tang als het ware naar beneden uit de krul glijden. Ga nu verder met de volgende (dikke) lok. Als je alle lokken hebt gekruld, schud je het haar los met je vingers voorzichtig los. Dat doe je door je vingers te spreiden en ze boven op je hoofd voorzichtig in het haar te laten glijden. Maak nu een schuddende beweging met je hand. Het haar valt heel mooi en losjes uiteen. Als laatste spray je er wat shine product over. Klaar ben je.

Klik hier om verder te gaan

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE