Show time! Kijk mee achter de schermen

Deze unieke fotoreportage van Alessio Cristianini laat zien hoe het er TIJDENS een show achter de schermen toegaat. Het moment waarop de modellen als het ware de catwalk opgeduwd worden en het moment waarop ze opgelucht weer backstage terugkomen en snel naar hun kledingrek en kleedster rennen om zich klaar te maken voor de volgende exit. Sommige modellen zijn heel relaxed, anderen kleden zich al rennende uit. De adrenaline is superhoog en de sfeer is bruisend. Pas als het applaus klinkt, zakt de spanning weg. Het is echt heel speciaal om een show achter de schermen mee te beleven. Wat vinden jullie ervan? Zouden jullie het eng vinden om een show te lopen?

7 Comments

 • Schitterend die foto’s Nou niet echt nieuw die mode ,maar ik vind het te gek en ga vandaag op dieet

 • Van welk merk is die zonnebril op de 8e foto van boven? Echt supergaaf is ie! En is ie al ergens verkrijgbaar? X

 • Het ligt er een beetje aan hoe hoog de hakken zijn. Bij meer dan tien cm ga ik me wel ongemakkelijk voelen…

 • @Denise

  Alle brillen op de foto’s hierboven zijn van Dsquared2. De show die je hier ziet, is de collectie voor winter 2012 2013. Het is dus nog even wachten tot de wintercollecties in de winkel liggen :-( Ik vind deze retro stijl ook super!

  Groetjes,
  Charlotte

 • Heel mooi, dat suikerspinhaar!! Heb net naar aanleiding van de foto’s m’n haar staan touperen, maar dat is het toch niet… :( Morgen maar weer eens wat proberen, om in elk geval meer volume in m’n kapsel te brengen…

 • Ik geloof niet dat ik me echt gemakkelijk zou voelen bij een modeshow. t Is toch een bepaalde manier van lopen, en ja, die hakken dan ook nog. Plus het feit dat iedereen naar je kijkt. Nee, mij niet echt gezien.

 • Dat telkens snel verkleden zou mij stress geven en volgens mij de modellen ook. t Moet bovendien ook nog allemaal netjes zitten en op de catwalk moet je natuurlijk niet gestresst overkomen… tja, het lijkt allemaal makkelijker dan het is…

Leave a Reply

Your email address will not be published.