Matching couples. Hij & jij met dezelfde look

matching-couples-06

Het begon in Zuid-Korea waar tegenwoordig veel trends (en meteen ook de meest bizarre) vandaan komen: de matching couples trend, een trend waarbij je vriendje en jij dezelfde kleren dragen. Het is een manier, vindt men in Zuid-Korea waar knuffelen in publiek nog taboe is, om uit te dragen dat je bij elkaar hoort, dat er intimiteit is.

De mode-industrie heeft handig op de trend ingespeeld en produceert ‘matching’ sweaters, maar ook ‘matching’ sokken, jacks, ondergoed, zwemkleding en zelfs skikleding voor paartjes die graag hetzelfde gekleed gaan.

De trend lijkt inmiddels ook naar het Westen overgeslagen te zijn. Steeds meer paartjes op de rode loper stemmen hun outfits op elkaar af. Voorbeelden zijn Adam Levine en Behati Prinsloo die, toen ze voor de eerste keer na hun huwelijk op de red carpet verschenen, allebei stoer in het leer gekleed waren. Een ander wel heel sprekend voorbeeld waren Katy Perry en Riff Raff die zich samen in Versace denim vertoonden.

Overigens is deze trend niet alleen aan verliefde paartjes voorbehouden, maar je kunt het spelletje ook met een vriendin spelen en eens kijken of jullie dingen in de kast hebben waarmee jullie een soortgelijke look kunnen creëren. Het is een perfecte aandachtstrekker tijdens een avondje stappen!

matching-couples-05 matching-couples-04 matching-couples-03 matching-couples-02 matching-couples-01 matching-couples-07

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE

Send this to a friend