Trendystyle.net | Fashion trends | Geobsedeerd door Stella McCartney’s schoenen

Geobsedeerd door Stella McCartney’s schoenen

Toen ik deze schoenen voor het eerst op de catwalk van Stella McCartney zag, wist …

schoenen-stella-mccartney-winter-2014-2015-03 schoenen-stella-mccartney-winter-2014-2015-02 schoenen-stella-mccartney-winter-2014-2015-01 schoenen-stella-mccartney-winter-2014-2015-04Toen ik deze schoenen voor het eerst op de catwalk van Stella McCartney zag, wist ik eigenlijk niet wat ik ervan moest denken. Dat ze bijzonder waren, had ik wel gelijk door. Toen ik mijn catwalkfoto’s erop nakeek, merkte ik op dat ik nagenoeg alleen de schoenen had gefotografeerd :-)

Toch ging er tijdens de show zoiets van ‘Mij zul je er niet mee zien’ door mijn hoofd. Te zwaar. Te mannelijk. Typisch schoenen die mannen niet mooi vinden (ik kan het bevestigen want in de tussentijd heb ik het aan mijn vriendje gevraagd en die vindt ze dus niet om aan te zien).

Zes maanden daarna, in september, zag ik ze tijdens de modeweek in Parijs dragen (en veel ook – de trend is aangeslagen!). Je raadt het al… Ik ben er nu helemaal wild van :-) Overigens wordt het wel even sparen want dit nepleren schoentje (op zich een pre dat het nepleer is) kost een slordige 1000 dollar. Ik vraag me af of ik er dat voor over heb :-)

By the way, zijn jullie ook zo inconsequent in de mode? Zijn jullie, net zoals ik, letterlijk, fashion victims? Of houden jullie altijd en overal vast aan je eigen stijl? Wij zijn benieuwd!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE