Modellen met neuspiercings

Model met neuspiercing
Model: Roxy Kiscinska, photo: courtesy of Givenchy
Neuspiercings
Model: Melina Gesto, photo: Charlotte Mesman
neuspiercing-02
Model: Melina Gesto, photo: Charlotte Mesman

Een neuspiercing is nu niet bepaald de meest discrete piercing die je kunt bedenken. En toch zagen we dit seizoen een paar modellen met een neuspiercing (en dan niet zo’n ringetje door één van de neusvleugels maar zo eentje door het middenstukje van je neus!). En guess what! Deze modellen kregen enorm veel boekingen voor de afgelopen modeweken.

Melina Gesto liep met haar engelachtige gezichtje (onder meer) de catwalk shows van Chanel en Dior (bepaald geen kleintjes). En Roxy Kiscinska liet zich backstage bij Givenchy met haar neuspiercing fotograferen. Overigens moest de neuspiercing voor de meeste shows wel even uit 

Ons idee: een neuspiercing helpt als je castings doet. Je valt lekker op. Maar als het erop aan komt, dan willen de ontwerpers (Givenchy incluis) toch liever dat je ‘m even uitdoet.

Wat vind jij van deze neuspiercings? Mooi? Lekker rebels? Iets dat je moet doen als je jong bent? Of juist helmaal on-cool?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE