Trendystyle.net | Halloween | Sexy Halloween! Last minute tips

Sexy Halloween! Last minute tips

Vandaag is het… 31 oktober! Halloween op vrijdag! Ben jij er klaar voor? Nog even een paar last minute ideeën voor als je nog geen kostuum hebt.

halloween-2014-03

Vandaag is het… 31 oktober! Halloween op vrijdag! Ben jij er klaar voor? Nog even een paar last minute ideeën voor als je nog geen kostuum hebt. Ga dan voor een sexy zwarte jurk met doodskop (de creaties op deze foto’s zijn van de Engelse designer John Richmond). Misschien tip je ‘m ergens nog op de kop (bij een vintage of alternatief zaakje). Of misschien heb je nog een zwarte jurk hangen waar je snel nog een doodskop op kunt tekenen! Wees creatief.

De make-up is een makkie. Maak je huid bleker op dan normaal, zet je ogen zwaar aan en ga voor bleke (bloedeloze lippen). Houd je wel van een spooky uiterlijk, maak dan nog wat kringen onder je ogen!

En dan nu… heerlijk griezelen!

halloween-2014-04
Halloween inspiratie
halloween-2014-02
Halloween inspiratie

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE