At Victoria Harbour, Hong Kong

Geen Hong Kong zonder een ride on the Star Ferry van Kowloon (het vasteland) naar Hong Kong Island (of vice versa). Het is één van de vijftig dingen die je volgens Star Ferry HK in je leven moet doen! En terecht. De metro (MTR) brengt je in enkele minuten (onder het water door) van de ene kant naar de andere kant van Hong Kong, maar de charme van de Star Ferry is onovertreffelijk. Ik wist niet waar ik kijken moest. Elk uitzicht was fascinerend. Hong Kong Island met zijn indrukwekkende skyscrapers en Kowloon (Tsim Sha Sui) met zijn Clock Tower (kloktoren) en het ultramoderne Hong Kong Cultural Centre (met golvend architectonische structuur daarnaast). Hong Kong is fascinerend!

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

1 gedachte over “At Victoria Harbour, Hong Kong”

  1. Wat heb je een leuk rokje aan op de foto! Is die gedeeltelijk van leer? Want hij glanst wel wat.
    Merk???

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend