Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Zijn opgeblazen lippen en facelifts uit?

Zijn opgeblazen lippen en facelifts uit?

Opgeblazen lippen, opgevulde jukbeenderen, facelift? De wereld is aan het veranderen en dat heeft ook …

Opgeblazen lippen, opgevulde jukbeenderen, facelift? De wereld is aan het veranderen en dat heeft ook zijn invloed op ons schoonheidsideaal en de manier waarop we met ons uiterlijk omgaan. De vraag naar invasieve schoonheidsingrepen lijkt gestagneerd. Vandaag de dag wil men op een natuurlijke manier de ouderdomsverschijnselen bestrijden.

Het lijkt erop dat de zucht naar cosmetische ingrepen die we de afgelopen decennia hebben gezien (met de Hollywood sterren aan kop) op dit moment een stabiliserende fase doormaakt. Dit heeft alles met de economische crisis te maken, maar er is ook een andere factor in het spel. Vrouwen zouden tegenwoordig volwassener en realistischer met hun uiterlijk omgaan.

Natuurlijk gaat het de vrouwen (en mannen) die zich tot een esthetische arts wenden nog steeds om een jonger aanzien. Maar anders dan voorheen wordt er steeds vaker naar gevraagd om dit op een zo natuurlijk mogelijk manier te bewerkstelligen. De nieuwe trend is dat steeds meer vrouwen ouderdomsverschijnselen vooral willen voorkomen in plaats van bestrijden. Ze geven daarbij de voorkeur aan niet-invasieve cosmetische ingrepen en gaan minder snel onder het mes (om zo maar even te zeggen). Verder benadrukken steeds meer vrouwen dat het er vooral om gaat om hun uiterlijk te verjongen zonder echter daarbij de gezichtsvorm of gelaatstrekken te wijzigen. Het doel is om er jonger uit te zien, maar dan wel op een geloofwaardige en natuurlijke manier.

Verder zou de vrouw van vandaag niet alleen volwassener zijn in de relatie tot haar uiterlijk en het verouderingsproces, maar zou ze ook bewuster een arts of een behandeling kiezen. Ze heeft meer oog dan voorheen voor veiligheid en kwaliteit.

Wat vind jij hiervan? Had jij misschien ook een spannende ingreep in gedachten maar ben je daar in de loop van de tijd op teruggekomen? Ben jij voor kleine, onschuldige ingrepen die je uiterlijk verjongen maar niet veranderen? Of zou je best voor een ingrijpende ingreep willen of durven kiezen? Of zie je jezelf helemaal nooit naar een esthetische arts gaan?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE