Zou jij willen dat je partner zich liet steriliseren?

Zou jij willen dat je partner zich liet steriliseren?
Zou jij willen dat je partner zich liet steriliseren?

Zou jij willen dat je partner zich liet steriliseren?

We wagen ons deze week aan een onderwerp dat behoorlijk privé is. Zou jij willen dat je partner zich laat steriliseren?

Je hebt net je eerst of tweede (misschien wel derde of vierde!) kind. Je bent zielsgelukkig met je kroost maar voor jou en je partner staat vast dat dit de laatste is. De hekkensluiter. De kinderwens is over.

Dit is het moment waarop het onderwerp sterilisatie (van hem) om de hoek kan komen kijken. Sterilisatie is immers, zoals men zegt, de meest betrouwbare methode om bevruchting te voorkomen. En als vrouw heb je jezelf al jaren opgeofferd elke avond trouw de pil te slikken of door dapper dat spiraaltje te laten inbrengen. Is het nu eens niet zijn beurt om ervoor te zorgen dat er geen andere kindertjes komen? Zou jij je partner vragen om zich te laten steriliseren?

Of is het té definitief? Doe je daarmee zijn mannelijkheid tekort? Kun je als vrouw zoiets niet van hem verlangen? Zou je het zelf eigenlijk wel een prettig idee vinden als hij zich laat steriliseren? Stel dat jou en de kinderen iets overkomt, dan moet hij toch nog een nieuw leven met een nieuw gezin moeten kunnen opbouwen?

Wat vinden jullie ervan? Mail je reactie naar tsnl(at)trendystyle.net – Vervang (at) door @

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

3 gedachten over “Zou jij willen dat je partner zich liet steriliseren?”

  1. Ik zou het niet willen.. om die laatste reden.. stel dat mij iets overkomt en hij heeft daarna toch nog het geluk een nieuwe partner te vinden.. dan zou het hun relatie in de weg kunnen zitten als zij een heel sterke kinderwens zou hebben. Dat is iets waar ik niet aan wil denken nu, maar als puntje bij paaltje komt en ik zou sterven, wil ik hem alle kansen op een gelukkige toekomst gunnen, zo zou hij er ook over denken :)

  2. Ik vind als de man de lusten wil mag hij ook wel eens wat last dragen! En daar s sterilisatie er een van.

Reacties zijn gesloten.