Trendystyle.net | Fashion trends | Fashion trends lente zomer 2016 | New York Fashion Week. Givenchy steelt de show

New York Fashion Week. Givenchy steelt de show

Nog maar net een week publiceerden we een artikel over de spectaculaire beauty look die …

givenchy-zomer-2016-01
Givenchy catwalk show lente zomer 2016 in New York, photo: courtesy of Givenchy

Nog maar net een week publiceerden we een artikel over de spectaculaire beauty look die Riccardo Tisci voor de wintercollectie 2015 2016 van Givenchy had uitgedacht, maar in de tussentijd heeft de creatief directeur van het modehuis er alweer een schepje bovenop gedaan. Afgelopen vrijdag presenteerde Givenchy de nieuwe zomercollectie (2016) in New York en de catwalk show was compleet OVER THE TOP.

Eigenlijk was alles ronduit grandioos. Givenchy verruilde het gebruikelijke Parijs voor New York en showde op de oevers van de Hudson in Tribeca. Het publiek was een mix van professionals, celebrities (waaronder een hoogzwangere Kim Kardashian), winnaars van een lokale wedstrijd en locals.

De show vormde een topmoment van de New York Fashion voor zomer 2016. Meer dan een catwalk show was het een cultureel evenement met universele thema’s als liefde, vrede, vrijheid en spiritualiteit. Het decor langs de rivier bestond uit gerecyclede materialen en vier kunstenaars luisterden het geheel op met spirituele en culturele zang.

Met deze show vierde het modehuis Tisci’s 10-jarige jubileum. De Italiaan gaf het beste van zichzelf met interpretaties van iconische items van de afgelopen jaren. Op de catwalk zwart en wit, mannelijk en vrouwelijk, kracht en fragiliteit, een strenge kleermakersdiscipline en de lieflijkheid van lingerie.

givenchy-zomer-2016-03
Givenchy catwalk show lente zomer 2016 in New York, photo: courtesy of Givenchy
givenchy-zomer-2016-04
Creatief directeur Riccardo Tisci met mannequins, photo: courtesy of Givenchy
givenchy-zomer-2016-02
Kim Kardashian en Kanye West bij de fashion show van Givenchy, photo: courtesy of Givenchy

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE