Trendystyle.net | Zon bij Cacharel

Zon bij Cacharel

Aan Cacharel heb ik een speciale kinderherinnering. Een van mijn eerste ‘mooie’ jurken was van …

Aan Cacharel heb ik een speciale kinderherinnering. Een van mijn eerste ‘mooie’ jurken was van dit Franse merk. Ik was ongeveer elf en had in mijn moeders kast een paar zachtroze suède sleehakken gevonden die eronder droeg. Wat voelde ik me groot! Al deze zonnige jeugdherinneringen kwamen weer boven bij de show van Cacharel in Parijs. Ook toen scheen er een gouden septemberzon. De show werd in een kerk gehouden en de modellen werden in een ernaast gelegen gebouw opgemaakt en gekapt. Ze moesten daarna tussen het publiek dat zich bij de entree verdrong door naar de kerk om zich om te kleden. Ik kwam een beetje laat bij deze show aan maar het lukte me toch nog een paar modellen voor aanvang van de show te fotograferen. Love the make-up! Wat jullie?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE