Zomerhaar 2017. De modewereld is geobsedeerd door roze. En de haarkleuren doen mee!

Roze haarkleuren
Roze haarkleuren zijn hot, ph. Charlotte Mesman

Het is officieel zomer! Dit is hét seizoen bij uitstek om te experimenteren en eens flink uit de band te springen. Bij dat enthousiaste zomergevoel past een spannende haarkleur. Tophairstylist Floor Kleyne heeft een supertrend voor zomer 2017 voor ons. Roze haar is hot! We laten het Floor vertellen:

Wat me erg opvalt, is dat er in de mode een soort obsessie is voor de kleur roze. Of je nu juist een beetje classy bent of juist wat meer van gekkigheid houdt, iedereen heeft een obsessie met de kleur roze. En dat slaat eigenlijk ook een beetje over naar het haar… Daar is ook een obsessie voor de kleur roze ontstaan.

En dan bedoel ik niet alleen roze, maar eigenlijk alle vriendjes van de kleur roze. Je kunt echt gek gaan met een sorbetkleur of je kunt kiezen voor een diepe cherry-kleur, zoals Lily Collins die graag draagt. Kersenrood is een grote zus van de kleur roze, maar dan wel weer heel classy. Het is ook heel mooi om rosegold gloedje over je haar te laten leggen. Eigenlijk zijn alle zusjes van de kleur roze hot.

Qua technieken zijn er allerlei manieren om voor roze te gaan. Tegenwoordig hebben veel merken kleursprays in het assortiment waarmee je je haar een instant roze look kunt geven die je er heel gemakkelijk weer uitwast. Maar je kunt ook all the way gaan door je haar roze te laten verven. Voor lichtroze moet je natuurlijk wel een blonde ondergrond hebben, maar diepcherry kan ook heel goed op een donkere ondergrond. Voor iedereen wat wils.

Met dank aan Floor Kleyne, Angelique Hoorn management, @floorkleyne

Roze haarkleuren
Model Lina Hoss met een uitwasbare roze haarkleur, ph. Charlotte Mesman
Roze haarkleuren
Model Fernanda Ly staat bekend om haar roze haar, ph. Charlotte Mesman

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE