Trendystyle.net | Zo leuk gekocht

Zo leuk gekocht

Heb gisteren toch zo leuk gekocht! Onder het mom dat ik de nieuwe voorjaarscollectie van …

H&M winter 2013 Heb gisteren toch zo leuk gekocht! Onder het mom dat ik de nieuwe voorjaarscollectie van H&M wilde zien (pure vakinteresse, ja ja) ging ik er naar binnen maar natuurlijk kwam ik met aankopen naar buiten. Ik ging voor de bijl voor een imitatieleren witte broek, een witte trui, een lavendelkleurig coltruitje en bijpassende paarse handschoenen in suède. De ketting met neonoranje versiering komt uit de nieuwe collectie. Met het zonnetje van vandaag kan ik het gelijk allemaal aan. Heerlijk!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE