Trendystyle.net | The Blonde Potato | Krab. Pijnlijk lekker

Krab. Pijnlijk lekker

Heb gisterenavond toch zo verrukkelijk bij vrienden gegeten! Moet het even kwijt (dank jullie, P …

Krab
Krab. Pijnlijk lekker

Heb gisterenavond toch zo verrukkelijk bij vrienden gegeten! Moet het even kwijt (dank jullie, P + L). Op het menu stond ‘Koningskrab’, iets dat ik nog nooit op deze manier opgediend had gekregen. Het is wat wreed (zacht uitgedrukt) om de – wat zijn het? – tentakels te moeten breken of kraken met een kreeftenpen maar het vlees dat erin zit, is goddelijk.

Gelukkig ging de krab gisterenavond niet levend de pan in. Er is onlangs onderzoek gedaan naar de belevenis van levende kreeften in kokend water en het blijkt dat schaaldieren, net zoals alle andere dieren en mensen, pijn lijden. De bewegingen en het gepiep van deze beesten als ze levend worden gekookt, zijn geen kwestie van alleen maar zenuwen.

De onderzoekers hopen dat (professionele en amateur-)koks voortaan wat vriendelijker met deze dieren zullen omgaan. Ik hoop het van harte! Maar laat ik niet hypocriet zijn: ik heb gisteren genoten van mijn koningsmaal!

Meer op Trendystyle.net

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE