Trendystyle.net | Fashion trends | Kledingtips | Zin in een kort heuprokje

Zin in een kort heuprokje

In Parijs zag ik het afgelopen showseizoen veel korte rechte rokjes met een hoge taille …

In Parijs zag ik het afgelopen showseizoen veel korte rechte rokjes met een hoge taille dragen. Ik vind ze enorm leuk en verwacht dat we ze de komende zomer ook veel in Nederland gaan zien. Volgens mij wordt het een trend! En ik heb er zin in. Voor het begin van de modeweek in Milaan (a.s. woensdag) ga ik toch nog snel even kijken of ik er eentje kan vinden. Met een paar zwarte pantykousen en een mooi truitje kan ‘m gelijk al aan. Ik houd je op de hoogte. Wat vinden jullie trouwens van deze trend?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE