Trendystyle.net | Fashion trends | Working hard!

Working hard!

Wat een dag gisteren! Ik was pas om half 11 ’s avonds terug in het …

paris-fashion-week-zomer-2014-charlotte-mesmanWat een dag gisteren! Ik was pas om half 11 ’s avonds terug in het hotel. Ben de hele dag van show naar show gegaan. Hier ben ik bij Roland Mouret, de eerste show van de dag. Ik had er nog veel te gaan, onder meer Dior en Yohji Yamamoto. In al die drukte wiste ook nog eens mijn foto’s van een halve dag werk. Wat een paniek! Gisterenavond laat heb ik – dankzij de waardevolle adviezen van de fotografen hier – de schade kunnen herstellen en heb ik mijn foto’s weer terug. Nu sta ik in de startblokken om een nieuwe showdag (inclusief Viktor & Rolf) te beginnen! Ik houd je op de hoogte! P.S. Gisteren koos ik voor een minimal style look. De rok en het zijden bloesje zijn van & Other Stories.

 

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE