Wel of niet moeder worden?

Wel of niet moeder worden?
Wel of niet moeder worden?

Vandaag de dag is het niet meer vanzelfsprekend dat je kinderen krijgt. Steeds vaker wordt het een bewuste keuze waarbij allerlei dingen tegen elkaar worden afgewogen (heb ik moedergevoelens, wil hij kinderen, wat doe ik met mijn carrière, hoe is de financiële situatie, zou ik later spijt krijgen als ik geen kinderen krijg, wat als ik straks oud en alleen ben?).

Als de biologische klok doortikt, komt het moment van de waarheid steeds dichterbij. Natuurlijk is dat geen probleem als jij en je partner weten wat je wilt. Maar het wordt anders als je het eigenlijk niet weet of als jij en je partner niet op één lijn zitten.

Vooral veel vrouwen van na de dertig worstelen met vragen over het moederschap. Wel of niet doen? Onder druk van de tijd een beslissing nemen? De wil van je partner volgen? Toch kinderen krijgen om later geen spijt te krijgen?

Een heleboel vragen. Wat zijn jullie ervaringen? Hoe staan jullie ertegenover? Hoe heb jij de beslissing genomen? Of ben je er nog mee bezig?
Mail je reactie naar tsnl(at)trendystyle.net – Vervang (at) door @

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.