Trendystyle.net | Liefde en relaties | Wel of niet moeder worden?

Wel of niet moeder worden?

Vandaag de dag is het niet meer vanzelfsprekend dat je kinderen krijgt. Steeds vaker wordt …

Wel of niet moeder worden?
Wel of niet moeder worden?

Vandaag de dag is het niet meer vanzelfsprekend dat je kinderen krijgt. Steeds vaker wordt het een bewuste keuze waarbij allerlei dingen tegen elkaar worden afgewogen (heb ik moedergevoelens, wil hij kinderen, wat doe ik met mijn carrière, hoe is de financiële situatie, zou ik later spijt krijgen als ik geen kinderen krijg, wat als ik straks oud en alleen ben?).

Als de biologische klok doortikt, komt het moment van de waarheid steeds dichterbij. Natuurlijk is dat geen probleem als jij en je partner weten wat je wilt. Maar het wordt anders als je het eigenlijk niet weet of als jij en je partner niet op één lijn zitten.

Vooral veel vrouwen van na de dertig worstelen met vragen over het moederschap. Wel of niet doen? Onder druk van de tijd een beslissing nemen? De wil van je partner volgen? Toch kinderen krijgen om later geen spijt te krijgen?

Een heleboel vragen. Wat zijn jullie ervaringen? Hoe staan jullie ertegenover? Hoe heb jij de beslissing genomen? Of ben je er nog mee bezig?
Mail je reactie naar tsnl(at)trendystyle.net – Vervang (at) door @

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE