Hoe romantisch kan spijkergoed zijn?

Spijkergoed zomer 2017
Antonio Marras zomer 2017

Spijkergoed heeft een stoer, rauw image. Waren het niet de goudzoekers in Amerika die er als eersten in rondliepen? En waren het niet de Amerikaanse soldaten in de Tweede Wereldoorlog die deze blauwe stof, denim, in Europa herintroduceerden (de oorsprong van denim ligt in het Zuid-Franse Nîmes, vanwaar het woord ‘de-nim‘). Maar spijkergoed kan ook oneindig romantisch zijn.

De Italiaanse modeontwerper Antonio Marras – wij zijn een grote fan van hem – gaf het spijkergoed voor zomer 2017 een nieuw aanzien door te spelen met patchwork en bloemen. Hij liet denim bloemen op doorzichtige zwarte stofjes borduren, hij sierde spijkergoed met witte bloemen, plaatste er zwarte crochet bloemen en strass tussen en liet verschillende tinten denim in één enkel kledingstuk terugkomen.

Marras’ spijkergoed voor zomer 2017 is zo geraffineerd en gedetailleerd dat het zich maar moeilijk laat omschrijven. Bekijk de foto’s maar eens. Let ook op de manier waarop Marras zijn creaties showt. Met platte sandaaltjes, maar ook met zwart-witte kousen en hooggehakte sandaaltjes. Ander opvallend detail: de zwart-witte nagels.

Spijkergoed zomer 2017
Antonio Marras zomer 2017
Spijkergoed zomer 2017
Antonio Marras zomer 2017

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE

Op dieet? Maak deze fouten niet!

Als je besluit op dieet te gaan, dan is het belangrijk om het goed aan te pakken. Een dieet is geen spelletje. Het gaat om je gezondheid! De media hebben de neiging er luchtig…

GESPONSORDE LINKS