Trendystyle.net | Fashion trends | Hoe romantisch kan spijkergoed zijn?

Hoe romantisch kan spijkergoed zijn?

Spijkergoed heeft een stoer, rauw image. Waren het niet de goudzoekers in Amerika die er …

Spijkergoed zomer 2017
Antonio Marras zomer 2017

Spijkergoed heeft een stoer, rauw image. Waren het niet de goudzoekers in Amerika die er als eersten in rondliepen? En waren het niet de Amerikaanse soldaten in de Tweede Wereldoorlog die deze blauwe stof, denim, in Europa herintroduceerden (de oorsprong van denim ligt in het Zuid-Franse Nîmes, vanwaar het woord ‘de-nim‘). Maar spijkergoed kan ook oneindig romantisch zijn.

De Italiaanse modeontwerper Antonio Marras – wij zijn een grote fan van hem – gaf het spijkergoed voor zomer 2017 een nieuw aanzien door te spelen met patchwork en bloemen. Hij liet denim bloemen op doorzichtige zwarte stofjes borduren, hij sierde spijkergoed met witte bloemen, plaatste er zwarte crochet bloemen en strass tussen en liet verschillende tinten denim in één enkel kledingstuk terugkomen.

Marras’ spijkergoed voor zomer 2017 is zo geraffineerd en gedetailleerd dat het zich maar moeilijk laat omschrijven. Bekijk de foto’s maar eens. Let ook op de manier waarop Marras zijn creaties showt. Met platte sandaaltjes, maar ook met zwart-witte kousen en hooggehakte sandaaltjes. Ander opvallend detail: de zwart-witte nagels.

Spijkergoed zomer 2017
Antonio Marras zomer 2017
Spijkergoed zomer 2017
Antonio Marras zomer 2017

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE