Hoe romantisch kan spijkergoed zijn?

Spijkergoed zomer 2017
Antonio Marras zomer 2017

Spijkergoed heeft een stoer, rauw image. Waren het niet de goudzoekers in Amerika die er als eersten in rondliepen? En waren het niet de Amerikaanse soldaten in de Tweede Wereldoorlog die deze blauwe stof, denim, in Europa herintroduceerden (de oorsprong van denim ligt in het Zuid-Franse Nîmes, vanwaar het woord ‘de-nim‘). Maar spijkergoed kan ook oneindig romantisch zijn.

De Italiaanse modeontwerper Antonio Marras – wij zijn een grote fan van hem – gaf het spijkergoed voor zomer 2017 een nieuw aanzien door te spelen met patchwork en bloemen. Hij liet denim bloemen op doorzichtige zwarte stofjes borduren, hij sierde spijkergoed met witte bloemen, plaatste er zwarte crochet bloemen en strass tussen en liet verschillende tinten denim in één enkel kledingstuk terugkomen.

Marras’ spijkergoed voor zomer 2017 is zo geraffineerd en gedetailleerd dat het zich maar moeilijk laat omschrijven. Bekijk de foto’s maar eens. Let ook op de manier waarop Marras zijn creaties showt. Met platte sandaaltjes, maar ook met zwart-witte kousen en hooggehakte sandaaltjes. Ander opvallend detail: de zwart-witte nagels.

Spijkergoed zomer 2017
Antonio Marras zomer 2017
Spijkergoed zomer 2017
Antonio Marras zomer 2017

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE