Home | The Blonde Potato | Weer in Milaan voor de shows :-)

Weer in Milaan voor de shows :-)

zomer-milaan03zomer-milaan02zomer-milaan01De tijd vliegt! Ik kan me gewoon niet voorstellen dat het alweer dik twee maanden geleden is dat ‘onze’ fotograaf Mauro Pilotto (die mij tijdens de modeweken altijd vergezelt – waar zou ik zijn zonder hem?) deze foto’s van mij maakte. Toen was ik in Milaan voor de Fashion Week voor de mannen. En nu ben ik alweer terug voor de Fashion Week voor de dames die woensdag begint! Daarna naar Parijs. Ik houd je de komende tijd op de hoogte van alle spannende gebeurtenissen tijdens de modeweken! Voor nu, baci da Milano. P.S. Het was hier een stralende dag met aangename temperaturen. Hopelijk blijft het zo!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE