Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Eyeliner! Eindelijk een ‘strak’ product :-)

Eyeliner! Eindelijk een ‘strak’ product :-)

Heb jij je wel eens afgevraagd waarom iedereen zo’n scherp eyeliner-lijntje kan maken en jij …

Eyeliner Eyelinereyeliner-01Heb jij je wel eens afgevraagd waarom iedereen zo’n scherp eyeliner-lijntje kan maken en jij niet? Ik wel. Al jaren! Het heeft me een enorme verzameling eyeliners opgeleverd maar geen resultaat. Maar hoe kon dat ook anders als je niet het juiste product gebruikt? Ik kan me wel voor mijn hoofd slaan. Al die jaren als beauty editor, al die jaren dat ik backstage in, backstage uit draaf bij de modeshows… en toch had ik gewoon niet begrepen dat ik een vloeibare eyeliner moest hebben voor een superscherp lijntje.

Ik bleef het maar proberen met van die liner-stiften. Ik heb echt een hele collectie van alle mogelijke merken. Over de laatste aanschaf schreef ik pas nog een post (van Benefit – uiteindelijk viel die ook tegen, veel te droog). Verder wilde ik nog wel eens een eyeliner in gel gebruiken zoals die van Maybelline of – heel bekend – Fluidline Blacktrack van M.A.C (geeft wel een mooi resultaat maar niet een haarscherpe lijn).

Toen ik gisteren mijn make-upjes aan het opruimen was, viel mijn oog op een stokoud flesje met vloeibare eyeliner en herinnerde me ik dat Kristina (zie mijn vorige post) zoiets ook voor mijn make-up had gebruikt. En ja hoor, het werkte fantastisch. Ik had direct een superstrak lijntje. Het moet natuurlijk wel even drogen maar daarna blijft het goed en scherp zitten. Dat ik daar nu pas achter kom…  Een klein voordeel is dat ik, na met al die onmogelijke producten te hebben gewerkt, best wel een vaste hand heb gekregen.

Wat voor eyeliner gebruiken jullie? Of gaan jullie liever voor een oogpotlood?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE